HomeFoto's Disclaimer
Het Bestuur
Cross Data's 2018
Online Inschrijfformulier
Transponder
Reglement 2018
Historie van SACV
Doelstelling
Vrijwilligers
Sponsoren
De Gouden Helm Trofee
Contact
Pagina Beheer
De Gouden Helm Trofee

 

Gouden Helm Rodeo Klasse

Zondag 24 juni zien wij wederom actie, spanning en spektakel afkomstig van de groeiende Rodeo Klasse.

De Rodeo Klasse, standaard wegauto’s tot max. 6 cilinders, max. 4 kleppen per cilinder, minimale massa 900 kg en max. 1600 kg.
Door
de toenemende deelname, het geduw en getrek tijdens de races, ontpopt de Rodeo Klasse zich met rap tempo als zeer gewaardeerde klasse binnen de autocross.

Goede reden om aan de Rodeo Klasse een grotere prijs te hangen. De Rodeo Klasse strijdt daarom in Venhuizen dit jaar om de beruchte “Gouden Helm”, of op zijn West Fries “De Gaauwe Hellum”. Deze prestigieuze prijs, welke voorheen graag door de coureurs van de verstevigde klasse gewonnen werd, wordt dus nu ook in 2018 onderdeel van het strijdtoneel in de Rodeo Klasse aan het circuit aan de Meeweg in Venhuizen.

De coureur met de meeste punten behaald over de hele dag is de winnaar van “de Gouden Helm”. Dit is dus niet per definitie de winnaar van de finale rit in de Rodeo Klasse.

William Vriend was in 2017 de winnaar van deze prestigieuze prijs "de Gouden Helm", een prachtige bokaal. Wie gaat er in 2018 met deze prijs aan de haal?

HomeFoto's Disclaimer